Informatie generala

Reputația MOLDASIG S.A., de practic două decenii, este susținută de încrederea asiguraților precum și de lucrul asiduu al echipei profesioniste. Produse de asigurare avantajoase, precum și deservirea prestată cu diligență, au făcut din MOLDASIG lider incontestabil al pieței de asigurări. Ne construim și dezvoltăm compania pe baza valorilor noastre imuabile - promptitudinea efectuării plăților, gradul ridicat de lichiditate al activelor, atitudinea responsabilă față de risc și eficiența serviciilor de reasigurare. Acest mod de abordare a afacerilor și asigurărilor a permis MOLDASIG să devină o companie progresivă și modernă, cu un rol remarcabil în definirea și promovarea culturii de asigurare pe teritoriul țării noastre.

Suntem aproape de fiecare client, în orice moment și în orice locație, atât în Moldova, cât și peste hotarele ei. În serviciul clienților MOLDASIG activează actualmente peste 100 de oficii moderne, combinate într-o singură rețea. Cele peste 30 de produse de asigurare din portofoliul companiei oferă posibilitatea de a asigura absolut totul ce este mai prețios și important în afacerile și viața privată a clienților noștri.

Rapoarte financiare ale companiei, an de an, arată că situația financiară este ireproșabilă din perspectiva normativelor. Indicatorii de solvabilitate și lichiditate sunt mult peste limitele reglementate. Totodată, conform indicatorului de mărime a activelor, MOLDASIG cea mai mare companie printre deținătorii de licență pentru categoria “asigurări generale”.

La baza relației cu Asigurații companiei MOLDASIG stau nu doar indicatorii financiari ireproșabili și siguranța achitării despăgubirilor, dar și condițiile de asigurare avantajoase, precum și onestitatea echipei de profesioniști.