1. Informaţia de întroducere.
2. Descrierea produsului.
3. Întrebări frecvente.

1. Informaţia de întroducere.
După cum ştiţi, masina - nu este un lux, ci un mijloc de transport. Accident rutier, furt, o fisură în parbriz, farurile sparte ... - aceasta nu este o listă exhaustivă de situaţii şi probleme, care, din păcate, se pot întâmpla cu automobilul Dvs. pe drum sau pe un lot de parcare. Pentru a evita acest lucru nu este întotdeauna posibil, dar a prevedea o compensare în cazul apariţiei lor, este şi posibil, şi rezonabil...

În ziua de azi la fiecare pas noi putem nimeri în situaţii neplăcute, după apariţia cărora noi nu vom fi în stare sa întoarcem situaţia in favoarea noastră. Pentru astfel de situaţii şi există sigurarea CASCO.

2. Descrierea produsului.
Asigurarea CASCO - este un tip separat de asigurare de tot felul de deteriorări a autovehiculelor (furtul automobilului, deteriorare parţială, distrugere totală).

Dvs. puteţi să asiguraţi toate tipurile de mijloace de transport aflate în expluatare: autocamioane şi vehicule speciale, camioane si autobuze, autocare, autoturisme şi remorci, tractoare si tehnica specială. De asemenea, concomitent cu asigurarea contra Daunei sau Furtului maşinei, DVS. puteţi sa asiguraţi echipament instalat suplimentar (în afara completaţiei de bază): radio, sisteme de mavigare prin calculator, etc.


Diferenţă principală între asigurare CASCO şi AORC este că, în primul caz se asigură anume mijlocul de transport dar nu şi răspunderea civilă. În prezent, asigurarea CASCO oferă două tipuri de riscuri: Daune şi Furt. Cand masina este asigurată numai de la un risc, o astfel de asigurare este numită "CASCO parţială", şi dacă este asigurată de ambele riscuri - "CASCO deplin".


Esenţa asigurării contra riscului Furt este faptul că plata despăgubirei în baza poliţei de asigurare se face după orice furt al vehicolului, de exemplu: furt al unui vehicul de la o parcare păzită sau nepăzită, sau capturarea forţată a maşinii (de exemplu, atunci când a fost luat de la proprietar cu forţă sau ameninţări). Reţineţi că nu toate companiile pot asigura vehiculul doar de riscul furt: de punct de vedere financiar poate fi dezavantajos. De aceea, acest serviciu ar putea fi prea costisit (atât de mult, în cît un client potenţial începe să gândească la CASCO complet).


Atunci când autovehiculul este asigurat de riscul Daună, cazurile asigurate pot fi recunoscute:

  • accident rutier de orice gen (cădere de pe pod, tamponare, lovitură a unui pieton, obstacol, răsturnare ect.);
  • incendiu – cu condiţia cazul va fi înregistrat la serviciul de pompieri (în orice caz chemaţi pompierii la faţa locului de incendiu, chiar de aţi reuşit sa stingeţi focul cu forţe proprii);
  • explizia;
  • calamităţilor naturale (lovitură de fulger, ploi torenţiale, grindină, inundaţie, furtună, cutremur de pămînt, alunecări de teren, zăpadă excesivă etc.);
  • căderii şi lovirii MT asigurat de către alte obiecte;
  • loviturii MT asigurat de obiecte ce au nimerit de sub roţile altor MT;
  • acţiunile ilicite ale terţelor persoane – cu condiţia prezentării documentelor corespunzătoare de la organele compentente.

 

Avantajele asigurării Moldasig:

Flexibilitate
Poți să asiguri orice bun personal împotriva oricărui risc în condiţii optime pentru tine.
Sistem de reduceri
La îndeplinirea poliţei de asigurare de bunuri, în condiţiile existenţei sistemelor de alarmă şi anti-incendiu, precum şi sistemelor de securitate contra scurgerilor de apă, primești reduceri la prima de asigurare.
Achitare în rate
Exclusiv pentru tine, dispunem de diferite modalităţi de plată a primei de asigurare la contractarea poliţei de bunuri;
Rapiditate
Contractul se încheie rapid și simplu.
Mobilitate
Pentru încheierea contractului, nu este necesară prezenţa la oficiu, este de ajuns doar să telefonezi – şi agentul companiei va veni în timpul optim pentru tine.