ASIGURAREA BENEVOLĂ DE SĂNĂTATE

(pentru cetățeni străini)

Sănătatea este cea mai prețioasă investiție și noi suntem gata să vă ajutăm să aveți grijă de ea.


=

Polița de asigurare Moldasig

În cele mai profesioniste clinici medicale

Obiectul asigurării este interesul patrimonial al persoanei asigurate, care la survenirea cazului asigurat, prevede achitarea de către Asigurător a cheltuielilor legate de asistenţa medicală prestată acesteia conform Contractului de asigurare.

Datorită unui sistem flexibil de tarife, programele de asigurare benevolă de sănătate propuse de MOLDASIG pot fi adaptate cerințelor și posibilităților individuale ale fiecărui client.

Un program complex de asigurare, include următoarele servicii:
servicii medicale prestate
în condiții de policlinică
asistență medicală la domiciliu asistentă medicală de urgență tratament în condiții de staționar

Persoană asigurată poate fi orice cetățean străin (care nu este cetățean al RM), cu vîrsta cuprinsă între 1 și 83 ani, și care la momentul procurării poliței de asigurare, nu suferă de careva dereglări ale sănătății.  

Asigurarea este valabilă pentru întreg teritoriul Republicii Moldova, pentru perioada de 3 luni, 6 luni sau 12 luni.

Asiguratorul nu duce răspundere pentru cazurile care sau produs pînă la începutul perioadei de asigurare și după expirarea contractului de asigurare. 

Dacă cu Persoana asigurată s-a produs unul dintre cazurile asigurate, aceasta trebuie să contacteze specialiștii de la instituțiile medicale de circumscripție, la numerele de telefon indicate în schema  tehnologică.

În cazul în care persoana asigurată nu deține schema tehnologică, aceasta trebuie să contacteze Specialiștii companiei noastre la numerele de telefon indicate în polița de asigurare.

Avantajele asigurării Moldasig:

Flexibilitate
Poți să asiguri orice bun personal împotriva oricărui risc în condiţii optime pentru tine.
Sistem de reduceri
La îndeplinirea poliţei de asigurare de bunuri, în condiţiile existenţei sistemelor de alarmă şi anti-incendiu, precum şi sistemelor de securitate contra scurgerilor de apă, primești reduceri la prima de asigurare.
Rapiditate
Contractul se încheie rapid și simplu.
Mobilitate
Pentru încheierea contractului, nu este necesară prezenţa la oficiu, este de ajuns doar să telefonezi – şi agentul companiei va veni în timpul optim pentru tine.